دعوت به تظاهرات ايرانيان مقيم خارج کشور در روزی که ابراهيم رئيسی در مجمع عمومی سازمان ملل متّحد سخنرانی ميکند


هموطنان، طرفداران حقوق بشر

در زمانی که قرار است ابراهيم رئيسی، «رئیس جمهور» منتسب علی خامنه ای، برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متّحد به نيويورک بيايد، همچنین قرار است ایلینا دوهان گزارش فريبکارانه ای درباره وضعیت حقوق بشر در ايران به شورای حقوق بشر سازمان ملل بشر ارائه دهد. ‌‌

آلینا دوهان ‏‎(Alena Douhan)‎‏ در سال ۲۰۲۰ از طرف روسیه کاندید گزارشگر ویژه برای رسیدگی ‏به پیامد تحریم‌ها شد و مورد تأیید شورا قرار گرفت و البته بدون توجه به کارنامه سیاسی او. خانم ‏دوهان تبعه بلاروس و از نزدیکان الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور آن کشور است. لوکاشنکو قبل از ‏فروپاشی شوروی در ارتش شوروی خدمت می‌کرد و از آغاز مستقل شدن بلاروس در سال ۱۹۹۴ ‏دیکتاتور بلامنازع کشورش بوده است. او از زمان به قدرت رسیدن پوتین پیرو سیاست‌های اوست و از تجاوز روسیه به اوکراین ‏حمایت می‌کند. لذا به راستی تعجب‌آور است که آلینا دوهان، فردی که مدافع سیاست‌های لوکاشنکو و پوتین ‏است، گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر شده است. اینکه پوتین او را کاندید این مسئوليت کرد کافیست که به ‏ماهيت ریاکارانه گزارشات او پی ببریم. در دو سال گذشته آلینا دوهان به ونزوئلا، زیمبابوه و ایران ‏سفر کرده و مورد استقبال مأمورین امنيّتی این کشورها قرار گرفته است، چرا که نتیجه «تحقیقات» او ابزار ‏تبلیغاتی مستبدین شده است. ایران در دو دهه گذشته تقاضای ۳ گزارشگر ویژه شورای حقوق ‏بشر (عاصمه جهانگیر، جاوید رحمان و احمد شهید) را رد کرده است و مدعی شده که مأموريت آنان دسیسه نهادهای ‏امنيّتی امریکا و اسرائیل است. ولی سفر دوهان به ايران مورد استقبال آخوندهای حاکم قرار گرفت و همانطور که انتظار ميرفت او در گزارش خود مدّعی است که مشکل حقوق بشر در ايران مربوط به تحريمهای اقتصادی عليه کشور است. او هنگام اقامت خود در ايران نه با يک فعّال حقوق بشر تماس گرفت و نه در گزارش خود از دستگيری و شکنجه زنان و مردان آزاديخواه ايران سخن گفت. گروهی از حقوق‌دانان و ‏دانشگاهیان ایران طی نامه‌ای به میشل باشلت (‏Michell Bachelet‏) مدیر آژانس ‏حقوق بشر سازمان ملل توضیح داده اند که هدف گزارش شرم ‌آور دوهان توجیه جنایات ‏رژیم ایران در ۴۳ سال گذشته است و رسميت دادن به آن به اعتبار آژانس حقوق بشر ‏سازمان ملل لطمه می‌زند. ما بايد در تظاهرات خود در روز سخنرانی رئيسی در مجمع عمومی فريب ماٌموريّت پليد دوهان را نیز افشا کنيم. ‏

ما فعّالان و طرفداران حقوق بشر وظيفه داریم که در روز سخنرانی رئيسی با تظاهرات در شهرهای محلّ اقامت خود، خصوصاٌ نيويورک، ماهيّت جنون آميز و جامعه ستيز ولايت مطلقه فقيه را برای رسانه ها و ناظرين افشا کنیم. هدف ديگر این تظاهرات هم صدائی و همراهی با مبارزين داخل کشور، خصوصاٌ زنان و مردان زندانی است، که در تقابل با رژيم جهل و فساد، رسالت آزاد انديشان و عدالت جويان ميهن ما را زنده نگه داشته اند.

محکوم کردن وسيع رسانه ها و ناظرين در سطح جهان به دسيسه رژيم ملّاها در حمله تروريستی عليه سلمان رشدی، آگاهی بين المللی از اعدام بيش از چهار هزار زندانی سياسی در سال ۱۳۶۷ و نقش محوری رئيسی در اين اعدامها که جنايت عليه بشريّت محسوب ميشود و دستگیری هنرمندان و نويسندگان و زنان آزاديخواه ضد حجاب اجباری ماهيّت تروريست رژيم آخوندها را برای حاميان حقوق بشر در جهان بيش از پيش بر ملا کرده است. ما می توانیم از فرصت حضور رئيسی يا فرد ديگری که به نمايندگی او به نيويورک ميايد استفاده کنيم و اين واقعيّت را برای رسانه ها و ناظرينی که برای تهيه گزارش به نيويورک آمده اند روشن‌تر سازیم، که دشمنی این رژيم با صلح و مدارا و تجدّد و آزادی انسان است و ريشه در ماهيّت خرافاتی و خود بزرگ بينی بيمار گونه آنان دارد.

شورای امنيّت سازمان ملل در قطعنامه ۱۶۲۴ که در سال ۲۰۰۵ تصويب کرد تروريسم را به خطر انداختن انسانها و تهديد افراد غير نظامی برای دستيابی به اهداف سياسی خاص تعريف کرد. بر مبنای اين تعريف ولايت مطلقه فقيه يک رژيم تروريست است. لذا يکی از وظايف ايرانيان پيرو اصول حقوق بشر آگاه کردن ديگران از اين واقعيّت است.

از شرکت کنندگان در اين تظاهرات تقاضا ميکنيم که به فرا جناحی، فرا ايدوئولوژيکی و فرا حزبی بودن آن احترام بگذارند و از به نمايش گذاشتن نماد هائی که مفهوم و مواضع خاص گروهی دارند پرهيز کنند. استفاده از پرچم سنّتی ايران و پلاکارد با شعارهای حقوق بشری بيانگر تعهّد ما به مدنيّت و احترام به کثرت انديشه و تحليل سياسی در جامعه ايران است.


هیأت مسئولان کارزار حقوق بشر برای ایران 
فیلمها و خبرهای بیشتر در کانال تلگرام پیک ایران
[کد مطلب: 252375] [تاريخ انتشار: ششم شهريور ۱۴۰۱ برابر با بيست و هشتم اوت ۲۰۲۲] [ نسخه مناسب چاپ ]
تقسيم با ديگران:

نظرات جديد پذيرفته نمی شود.
نظرات خوانندگان