رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی: بازداشت و انتقال مهسا امینی در انظار مردم اتفاق افتاد 


رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه ۱۲ مهر مدعی شد که بازداشت و انتقال مهسا امینی به ساختمان «پلیس امنیت اخلاقی»، همه «در انظار مردم» اتفاق افتاده است.

غلامحسین محسنی اژه‌ای که در جلسه مجمع تشخیص مصلحت درباره مرگ این دختر جوان سخن می‌گفت، افزود که خانم امینی «حدود ساعت ۱۸:۳۰ در روز روشن و در معرض دید همه و حضور برادر و دو نفر از بستگانش به ماشین پلیس هدایت شده. در آن‌جا غیر از بستگانش و ماموران ۴-۵ نفر دیگر هم حضور داشتند».

او می‌گوید مهسا امینی، «از آن‌جا مستقیم از ماشین ون منتقل شده به سالنی که فیلم دوربین مداربسته آن منتشر شد. در آن سالن در جمع عده زیادی نشسته و بلند شده و چند بار با بقیه صحبت می‌کند و در دقایقی از فیلم که همه دیدند زمین خورد».

رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی در اظهارات خود هیچ اشاره‌ای به اتفاقات رخ داده در فاصله بازداشت تا انتقال مهسا امینی با ون گشت ارشاد نکرده است.

این در حالی است که امجد امینی، پدر مهسا امینی، گفته است چند نفر از افرادی که همراه دخترش بازداشت شده بودند، به او گفتند که فرزندش در ون گشت ارشاد، از سوی ماموران مورد ضرب‌وجرح قرار گرفت.

صالح نیکبخت، وکیل مدافع خانواده مهسا امینی، نیز گفته که روی لباس مأمورانی که مهسا امینی را بازداشت کردند، دوربین بوده است.

اظهارات این وکیل، خانواده مهسا امینی و دیگر فعالان مبنی بر ضرورت انتشار تصاویر ضبط‌شده از سوی این ماموران و نیز پخش فیلم کامل حضور او در بازداشتگاه، در صحبت‌های اژه‌ای مورد اشاره قرار نگرفته است.

رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی در ادامه مدعی شد که «در کمتر از ۲ دقیقه بهیار بالا سر» خانم امینی «حاضر شد و بلافاصله اورژانس موتوری می‌آید و بلافاصله بعد از آن با آمبولانس به بیمارستان منتقل شده است».

او اضافه کرده که «همه این اتفاقات در حدود یک ساعت و در انظار مردم اتفاق افتاده است».

این ادعا در حالی است که پیشتر گزارش‌هایی مبنی بر زمان «دو ساعته» برای حضور آمبولانس در بازداشتگاه برای انتقال مهسا امینی منتشر شده بود و او قبل از انتقال، دچار مرگ مغزی شده بود.

این برای نخستین‌بار است که یک مقام رسمی زمان بازداشت تا خروج مهسا امینی را «یک ساعت» اعلام می‌کند.

در حالی که هنوز تحقیقات رسمی درباره پرونده مرگ مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد ادامه دارد و نتیجه آن اعلام نشده، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی در اظهارات خود تلاش کرده که هرگونه ضرب‌وجرح وی از سوی ماموران را رد کند و مدعی شده که همواره افرادی در کنار او به عنوان شاهد حضور داشته‌اند.

رئیس سازمان پزشکی قانونی ایران و برخی نمایندگان مجلس نیز پیش از این و قبل از اعلام نتیجه تحقیقات، هرگونه ضرب‌وجرح این دختر ۲۲ ساله را رد کرده و «بیماری زمینه‌ای» را عامل مرگ او عنوان کرده‌اند.

وکیل خانواده مهسا امینی به روزنامه اعتماد گفته است: «به اعتقاد من و نیز پزشکان معتبر و افراد آگاهی که مورد مشورت قرار گرفته‌اند، مهسا به‌طور قطع قبل از این‌که به مرکز گشت ارشاد برسد، مورد ضربه قرار گرفته است. همچنین بعد از حضور در بازداشتگاه نیز احتمال ورود ضربه به او زیاد است».

منبع: راديو فردا


فیلمها و خبرهای بیشتر در کانال تلگرام پیک ایران
[کد مطلب: 254614] [تاريخ انتشار: دوازدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با چهارم اکتبر ۲۰۲۲] [ نسخه مناسب چاپ ]
تقسيم با ديگران:

در زمینه‌ی انتشار نظرات کاربران گرامی رعایت چند مورد ضروری است
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
  • «پيک ايران» مجاز به ویرایش ادبی نظرات کاربران است
  • مطالبی که حاوی کلمات رکيک، غير اخلاقی و يا توهين به ديگران باشد منتشر نميشوند
  • نظراتی که پیرامون این خبر نباشد منتشر نمیشود
  • نطرات حاوی لينک منتشر نميشوند
نام: (الزاميست)
نظرات شما (حداکثر تعداد حروف با احتساب فاصله بين حروف 1000 حرف ميباشد):

Captcha
اعدادی را که در تصویر بالا می بینید (بدون فاصله گذاشتن میان آنها) در باکس زير وارد کنید و سپس دکمه ارسال را کليک کنيد
نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ سيزدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با پنجم اکتبر ۲۰۲۲ ، 23:59:39 توسط یه ایرانی
عزیزم همه حکومتها ایدیولوژیک هستند چون در عالم واقعیت به سر میبرند. همه کسانی هم که به کف خیابان میان به ایدئولوژی‌های مختلف بسته به نوع فعالیت و زمان و مکان خدمت میکنند حتی بدون اینکه بدانند. همینکه میگی فاشیسم اینجوریه و اونجوری اینم خودش ایدیولوژیکه. بعضی ایدیولوژی انسانی دارند و بعضی مثل جمهوری نکبت اسلامی هم ایدیولوژی ضد انسانی دارن و بعضی ها هم مثل دولتهای غربی هم که در ظاهر غیرایدی‌لوژیکند اما شب و روز سلاحهایشان در دست گروه نازیهای مخوف آزوف در اوکراین هموطن خودشو میکشه و در پناه تبلیغات کشتارهای از نوع ملاحسنی راه میندازه و قبرهای دستجمعی رو بلافاصله ! پس از تصرف شهرها کشف میکنه!! حکومت نمیشه که سیاسی نباشه و سیاست غیر ایدیولوژیک هم تا حالا تو تاریخ نبوده مگر در عالم خواب. باور نکن.
نوشته شده در تاريخ سيزدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با پنجم اکتبر ۲۰۲۲ ، 17:19:28 توسط يه ايرانى
بسيار معذرت ميخوام كه كامنتم رو بازنگرى نكردم و كلماتى كاملأ متفاوت از آنچه تايپ كردم با اين سيستم لغات پيشنهادى بطور اتوماتيك وارد شد. خب جوانيه و هزار عيب :)
نوشته شده در تاريخ سيزدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با پنجم اکتبر ۲۰۲۲ ، 01:24:34 توسط كاوه اهنگر
نيكا شاه كرمي ١٧ ساله را ربودند و متاسفم كه بگم به احتمال زياد او را اين جانوران پست مورد تجاوز هم قرار دادند و شكمش را دريدند (احتمالا براي قاچاق اعضاء بدن) و سپس خانواده اش بخيه هاي از سينه تا ناف را ديده اند. براستي حكومتي ايديولوژيك چقدر ميتواند فاشيست و رذل و پست باشد كه به جان انسانها هم (عليرغم اين همه پروپاگانداي مذهبي بيست و چهار ساعته از منبر و مسجد و نماز جمعه ها و صدا و سيماي ميلي) ذره اي ارزش قايل نباشد. ايا اينها، سران و عمال رژيم، ميدانند با چه زجر كشيدني به درك واصل خواهند شد كه هزاران بار ارزو كنند ايكاش اين غلطها را نكرده بودند؟
نوشته شده در تاريخ دوازدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با چهارم اکتبر ۲۰۲۲ ، 18:42:13 توسط يه ايرانى
اصل بازداشت هم قابل تحمل نيست چه رسد به اينهمه بگو در مقابل چشم مردم بوده. مردم ميخوان به حكوماتتان مهر پايلوت بزنن كه ديگه كسى بخاطر مسائل شخصى بازداشت و يا درستتر بگيم وربوده نشه. در ويديويى همين مردم ديدند كه دختر دانشجوى دانشگاه صنعتى رو بين دو بچه مذلف بسيجى روى موتورسيكلت قرار دادين و دارن دختر رو به تجاوزگاههاى خود ميبرند. يقينأ جواب اين جنايتها حمله به اتاق خوابها و توالتهاى شما و بيرون كشيدن و گلوله بارانتان خواهد بود. باميد اون روزهاى باشكوه.
نوشته شده در تاريخ دوازدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با چهارم اکتبر ۲۰۲۲ ، 17:40:40 توسط حیران
بله بهمین دلیل بودکه نتوانستیدکشتن اورا انکارکنید ولی درمورددخترجوان خرم ابادی شاه کرمی چون اورا ربوده بودیدوجنازه اش را رهاکردیدپنهان شدید .بله اگرمهسا وبرادرش ودخترخاله اش شاهد نبودند شما بازهم انکارمیکردید کما اینکه دربدوورودبه بیمارستان کسری گفتید اورا درخیابان یافته اید ؟؟
نوشته شده در تاريخ دوازدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با چهارم اکتبر ۲۰۲۲ ، 17:33:39 توسط کیمیا
متاسفانه در انظار باز داشت شده اگر کسی نمی دید همانطور که بطور ناشناس بردیم جسدش را انداختیم در بیمارستان همانطور میانداختیم در خیابان می‌گفتیم خودکشی کرده یا اگر دوست پسر داشت دوست پسرش را می گرفتیم با دو تا لگد به سرش از او اعتراف کشتن مهسا را می‌گرفتیم و یا می‌گفتیم تصادف کرده بالاخره از روش های سناریو سازی 44ساله استفاده می‌کردیم
نوشته شده در تاريخ دوازدهم مهر ۱۴۰۱ برابر با چهارم اکتبر ۲۰۲۲ ، 17:11:42 توسط سخنگو
معلوم نيست هدف از اين همه مقاله نويسي در مورد اين موضوع چيست . هردو طرف دعوا شرح رويداد خودشان را مطابق با منافع خودشان قبول دارند و انچه طرف مقابل ميگويد را رد ميكنند . انچه ترديد بر نميدارد جنايتكار بودن يك حكومت است كه براي بقايش دست به هر جنايتي ميزند. منافع اين راديوهاي فارسي زبان امريكا و انگليس بدور از چرنديات خامنه اي براي فروش اگهي و كسب درامد است . برخي از انها در مورد شدت كشتار مقاله مينويسند . حكومت فاسد در طول جنگ عراق اجازه نشر كوچكترين خبر در مورد تلفات نجومي خود را نميداد. اين قانون نشر اخبار جنگ است . باور كنيد خبر شركت گوگوش و نور پهلوي در تظاهرات امريكا و نظرات داريوش در كنسرت خودش پشت جار و گيتار كمكي به مبارزه مردم نميكند .
ساير مطالب اين بخش
پربازديدهای اين بخش
تصویر اولیه به هلاکت دسيدن رییس حوزه علمیه قیدار زنجان 
 تصاویر برهنه تولید شده توسط هوش مصنوعی باعث شوک ساکنان شهری در اسپانیا شد 
 رانش یکباره زمین در بزرگراهی در سوئد خودروها را به درون خود کشید 
 تظاهرات هزاران یهودی مقیم آمریکا همزمان با سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل 
رفتار مامور راهنمایی و رانندگی در حکومت جهل و فساد اسلامی 
شفیعی کدکنی خاطره جعلی مداح حکومتی را تکذیب کرد 
 فرونشست زمین، نصف جهان را در ایران می‌بلعد 
واکنش رضا کیانیان به جمیله علم‌الهدی: بیجا می‌کنی از طرف مرد ایرانی حرف می‌زنی 
دخالت بیت خامنه‌ای در تعیین نرخ دلار 
 هک سایت وزارت علوم؛ انتشار اسنادی از جنبش اعتراضی دانشجویان در خیزش انقلابی 
در سایه قوانین واپسگرایانه جمهوری اسلامی/ یک قتل دیگر به بهانه ناموس در سردشت 
 لیلا حسین‌زاده: جلسه دفاع پایان‌نامه من رسمی و قانونی بود