فشار بر خانواده معترضان کشته‌شده: اخراج خواهر مجیدرضا رهنورد و خواهر جواد حیدری از دانشگاه و کار 


با افزایش فشارهای امنیتی و احضار شماری از اعضای خانواده معترضان کشته شده یا اعدام شده و در پی اخراج فائزه رهنورد خواهر مجیدرضا رهنورد از دانشگاه، خواهر جواد حیدری معترض کشته شده در قزوین نیز از محل کار خود، سازمان نقشه‌‌برداری کشور، اخراج شد.

فاطمه حیدری با انتشار تصویری از کارت شنایی محل کار خود به عنوان «کارشناس ارزیابی و عملکرد» سازمان نقشه‌برداری کشور، در حساب توییتر خود نوشت: «کارمند دولت بودم؛ چند روز پیش نامه‌ای به‌دستم رسید که ‌اخراجم کرده‌اند.»

خواهر جواد حیدری در ادامه خطاب به مقام‌های جمهوری اسلامی افزود: «همین‌قدر حقیر و بدبختید» اما من «کارم را که هیچ، زندگیم را می‌دهم تا انتقام خون برادرم را بگیرم و دادخواهش باشم.»

نامه اخراج فاطمه حیدری تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ را دارد و به امضای «خدیجه صفدری، مدیرکل توسعه منابع، تحول اداری و پشتیبانی» سازمان نقشه‌برداری رسیده است اما در آن عنوان شده که به دلیل «استمرار عدم حضور» از سه ماه پیش یعنی ۱۵ آذر ۱۴۰۱ به «رابطه استخدامی» فاطمه حیدری با سازمان نقشه‌برداری کشور خاتمه یافته است.

فاطمه حیدری تاکید کرد تنها دلیل اخراجش «دادخواهی» درباره کشته شدن برادر معترضش بوده است. او با انتشار تصویری از تقدیرنامه‌ سال گذشته خود که به امضای «علی جاویدانه، رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور» رسیده بود، نوشت: «کارمند نمونه سال قبل، کارمند تقدیر و تشویق‌شده تابستان امسال با کسب رتبه برتر کشور و عاقبت کارمند اخراجی زمستان.»

پیش از این، حساب توییتری ۱۵۰۰ تصویر که خبرهای اعتراضات را پوشش می‌دهد روز جمعه ۲۶ اسفند ماه گزارش داده بود که فائزه رهنورد، خواهر مجید رضا رهنورد معترض اعدام شده در مشهد، از دانشگاه اخراج شده است.

اخراج فائزه رهنورد از دانشگاه در حالی صورت گرفته که او مشغول تحصیل در ترم‌های پایانی رشته‌ حقوق بود.

طبق این گزارش، نیروهای حراست دانشگاه روز روز پنج‌شنبه ۲۵ اسفند ماه با فائزه رهنورد، خواهر مجیدرضا رهنورد، تماس گرفته و به او اعلام کرده‌اند که بعد از تعطیلات نوروز، حق ورود به کلاس‌های درس دانشگاه را ندارد و وقت فائزه رهنورد درباره دلیل اخراج خود از دانشگاه پرسیده، نیروهای حراست در جواب گفته‌اند: «خودت می‌دانی چرا.»


فیلمها و خبرهای بیشتر در کانال تلگرام پیک ایران
[کد مطلب: 263525] [تاريخ انتشار: بيست و هفتم اسفند ۱۴۰۱ برابر با هجدهم مارس ۲۰۲۳] [ نسخه مناسب چاپ ]
تقسيم با ديگران:

در زمینه‌ی انتشار نظرات کاربران گرامی رعایت چند مورد ضروری است
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
  • «پيک ايران» مجاز به ویرایش ادبی نظرات کاربران است
  • مطالبی که حاوی کلمات رکيک، غير اخلاقی و يا توهين به ديگران باشد منتشر نميشوند
  • نظراتی که پیرامون این خبر نباشد منتشر نمیشود
  • نطرات حاوی لينک منتشر نميشوند
نام: (الزاميست)
نظرات شما (حداکثر تعداد حروف با احتساب فاصله بين حروف 1000 حرف ميباشد):

Captcha
اعدادی را که در تصویر بالا می بینید (بدون فاصله گذاشتن میان آنها) در باکس زير وارد کنید و سپس دکمه ارسال را کليک کنيد
نظرات خوانندگان
ساير مطالب اين بخش
پربازديدهای اين بخش
متلک های سنگین زینب موسوی با نگاهی به اعتراضات فرانسه
به کوری چشم ملايان شکمپرست ايران؛اسکیت‌سواری یکی از دختران شجاع و هنرمند ایران همراه رقص با ترانه «Calm down» سلنا گومز در حاشیه دریاچه چیتگر در حمایت از دختران اکباتان
  واکنش شروین حاجی پور به برنامه مهمونی: دیگه نه
ارسال گلوله‌های ضدزره حاوی اورانیوم ضعیف‌شده به اوکراین؛ چرا این مهمات مهم است؟ 
درگیری در یزد بر سر حجاب اجباری؛ سه نفر بازداشت شدند 
آتش شاکرمی خاله «نیکا»، شوخی ایرج طهماسب با بازداشت دختران معترض را مصداق بارز شکنجه دانست 
  رادیو فارسی بی‌بی‌سی تعطیل شد
نرخ دلار در بازار آزاد تهران به بالاترین سطح در سه هفته گذشته رسید 
رکورد بدترین اکران نوروزی تاریخ سینمای ایران شکست؛ ۱۴۹ هزار تماشاگر برای پرمخاطب‌ترین فیلم 
 استقبال کرملین از ابتکار دانمارک در دعوت از نورد استریم برای بیرون کشیدن شی ناشناس از دریا 
  سردبیر فایننشنال‌تایمز: اولین چیزی که در تهران به چشم می‌آید زنانی هستند که حجاب ندارند
چراغ سبز آمریکا دست عراق را در پرداخت میلیون‌ها دلار به تهران باز می‌گذارد