ادامه بازداشت شهرام شهرابی گوینده بازداشت شده و نگرانی از وضعیت او 

شیما شهرابی، روزنامه‌نگار و سردبیر بخش فارسی سایت «ایران‌وایر» با انتشار توییتی از بی‌خبری از وضعیت برادر بازداشت شده‌اش خبر داد. به گفته او بازداشت شهرام شهرابی بخاطر فعالیت‌های رسانه‌ای او [شیما شهرابی] بوده است.
 
به گزارش صدای آمریکا، سجاد (شهرام) شهرابی، گوینده رادیو در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت توسط نهادهای امنیتی بازداشت شد.
 
نیروهای امنیتی با حضور در منزل پدری این گوینده رادیو، او را بازداشت و لوازم شخصی او و خانواده‌اش را ضبط کردند.
 
براساس گفته‌های شیما خواهر او در طول این مدت او در انفرادی زندان اوین بازداشت بوده و پس از «اعتصاب غذا» به سلول دیگری منتقل شده است.
 
از آغاز اعتراضات سراسری در ایران و همراهی بسیاری از هنرمندان با «جنبش اعتراضی» برخی از این افراد بازداشت و از ادامه همکاری با آنها خودداری شده است.
 
جاوید رحمان، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، در آخرین گزارش خود به شورای حقوق بشر سازمان ملل از فشار بر روی خانواده‌های فعالان سیاسی و مدنی در خارج از ایران خبر داده بود و از نهادهای بین‌المللی حقوق بشری خواستار تحقیقات گسترده در این رابطه شد.
 
در طی سال‌های گذشته و با گسترش اعتراضات در ایران و انتشار خبرها توسط رسانه‌های خارج از ایران، جمهوری اسلامی به روش‌هایی گوناگون سعی دارد با فشار بر روی خانواده‌های روزنامه‌نگار فعالیت‌های آنها را متوقف کند‌.
 
سازمان گزارشگران بدون مرز در آخرین گزارش خود که اردیبهشت ماه منتشر شد، وضعیت آزادی رسانه‌ها در ایران را «نگران‌کننده» خواند و جمهوری اسلامی را «یکی از سرکوب‌گرترین دولت‌های جهان» در این زمینه دانست.
 
این نهاد تاکید کرده بود که در ایران علاوه بر اعمال محدودیت و سانسور گسترده بر مطبوعات در زمینه اطلاع‌رسانی، روزنامه‌نگاران با تهدید، احضار، بازداشت‌های «خودسرانه»، محاکمه‌های «ناعادلانه» و احکام زندان مواجه هستند.
 
در گزارش این سازمان به فشارها، آزار و اذیت‌های آنلاین و تهدیدهای امنیتی از سوی حکومت ایران بر خبرنگاران خارج از کشور نیز اشاره شده است.
 
جمهوری اسلامی به دلیل سانسور و فشار بر اهالی رسانه طی سال‌های اخیر همواره در میان کشورهای انتهایی جدول قرار داشته است.
 
متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه به صدای آمریکا گفته بود: «از مقامات ایرانی می‌خواهیم که بازداشت‌های خودسرانه و محاکمه‌های ساختگی را متوقف کنند و از محروم کردن مردم ایران از آزادی‌های اساسی که سزاوار آن هستند دست بردارید.»


 

فیلمها و خبرهای بیشتر در کانال تلگرام پیک ایران
[کد مطلب: 266623] [تاريخ انتشار: سوم خرداد ۱۴۰۲ برابر با بيست و چهارم مه ۲۰۲۳] [ نسخه مناسب چاپ ]
تقسيم با ديگران:

در زمینه‌ی انتشار نظرات کاربران گرامی رعایت چند مورد ضروری است
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
  • «پيک ايران» مجاز به ویرایش ادبی نظرات کاربران است
  • مطالبی که حاوی کلمات رکيک، غير اخلاقی و يا توهين به ديگران باشد منتشر نميشوند
  • نظراتی که پیرامون این خبر نباشد منتشر نمیشود
  • نطرات حاوی لينک منتشر نميشوند
نام: (الزاميست)
نظرات شما (حداکثر تعداد حروف با احتساب فاصله بين حروف 1000 حرف ميباشد):

Captcha
اعدادی را که در تصویر بالا می بینید (بدون فاصله گذاشتن میان آنها) در باکس زير وارد کنید و سپس دکمه ارسال را کليک کنيد
نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ سوم خرداد ۱۴۰۲ برابر با بيست و چهارم مه ۲۰۲۳ ، 09:16:07 توسط كريم
مردم ايران عادت كرده اند كه مدام نهادهاي بين المللي و رييس جمهوري فرانسه و امريكا داد و فرياد بزنند و حقوق انها را مطالبه كند و ايكاش ميشد ولي همين روساي جمهور خميني را اوردند ( بعد از توافق در گوادولوپ) . البته شليد هم دلشان سوخته و پيش خودشان ميگويند ،شايد اوردن خميني كار خوبي نبود!!! مردم ايران دارند قبول ميكنند كه كس نخارد پشت انها را ..
ساير مطالب اين بخش
پربازديدهای اين بخش
گروه هکری «قیام تا سرنگونی» مشخصات تیم ۲۵ نفره حفاظت از معاون اول رئیسی را منتشر کرد
 آگهی فروش یک خانه در لواسان: برابری و عدالت علی را میتوانید در این آگهی ببینید
 احتمال اخراج تهیه‌کننده زن ایرانی از کانادا 
 تصاویری از انتقال سلاح سنگین طالبان به مرز ایران و افغانستان
  آمریکا به ایران آخرین فرصت احیای برجام را داد
 زنان چینی در اصفهان بدون هیچ مشکلی بدون حجاب میگردند
نماینده اوکراینی از دست دادن با ورزشکار ایرانی خودداری کرد
شهامت معلم شریف، محمد حسین سپهری که امروز از زندان وکیل‌آباد مشهد آزاد شد
* حسن خمینی: هر چیزی که با خمینی در تضاد است، باید کنار برود 
* علیرضا آخوندی: مبادله زندانی از سوی دولت سوئد با ایران تهدیدی برای همه شهروندان سوئد است
روایت سه زن ایرانی از اجبار برای برهنه شدن در برابر ماموران
 افشاگری های زنگنه وزیر اسبق   نفت در  مورد  پرونده بابک زنجانی (تکراری از گذشته)
  چگونه محاسبات جمهوری اسلامی دربارۀ طالبان غلط از آب درآمد؟