انتقاد فیروزآبادی از تحویل پرچم از طرف احمدی نژاد به مشایی



تنسیم : رئیس ستاد کل نیروهای اقدام تحویل پرچم و نماد ملی کشور از سوی احمدی‌نژاد به مشایی در سمنان را طبعاً غیرقابل توجیه و از جمله مصادیق بارز این امر دانست و همگان را به هوشیاری هر چه بیشتر در این مرحله حساس فراخواند.

به گزارش تسنیم، سردار بسیجی حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جمع تعدادی از مسئولین نظامی پیرامون شرایط روز کشور اظهار داشت: همه مسئولین باید درک روشنی از اوضاع و شرایط رو به پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی داشته باشند و بر این اساس به عمق کینه و دشمنی سلطه گران و جریانات غیرهمسو با نظام برای اختلاف افکنی و مسأله سازی میان مسئولین و مردم واقف باشند و مراقبت کنند اقدامی انجام ندهند که سبب تنش در جامعه بشود.

وی انجام بازی تبلیغاتی اقدام تحویل پرچم و نماد ملی کشور از سوی  احمدی‌نژاد به مشایی در سمنان که در بعضی رسانه‌ها منتشر شده را طبعاً غیرقابل توجیه و از جمله مصادیق بارز این امر دانست و همگان را به هوشیاری هر چه بیشتر در این مرحله حساس فراخواند.

سرلشکر فیروزآبادی با تاکید بر اهمیت درک روشن از اوضاع و شرایط کشور گفت: مسئولین به عمق کینه و دشمنی سلطه‌گران و جریانات غیرهمسو با نظام واقف باشند و اقدامی انجام ندهند که سبب تنش در جامعه شود.
 

[کد مطلب: 61061] [تاريخ انتشار: بيست و چهارم فروردين ۱۳۹۲ برابر با سيزدهم آوريل ۲۰۱۳] [ نسخه مناسب چاپ ]
تقسيم با ديگران:

نظرات جديد پذيرفته نمی شود.
نظرات خوانندگان
ساير مطالب اين بخش
پربازديدهای اين بخش
متلک های سنگین زینب موسوی با نگاهی به اعتراضات فرانسه
به کوری چشم ملايان شکمپرست ايران؛اسکیت‌سواری یکی از دختران شجاع و هنرمند ایران همراه رقص با ترانه «Calm down» سلنا گومز در حاشیه دریاچه چیتگر در حمایت از دختران اکباتان
  واکنش شروین حاجی پور به برنامه مهمونی: دیگه نه
ارسال گلوله‌های ضدزره حاوی اورانیوم ضعیف‌شده به اوکراین؛ چرا این مهمات مهم است؟ 
درگیری در یزد بر سر حجاب اجباری؛ سه نفر بازداشت شدند 
آتش شاکرمی خاله «نیکا»، شوخی ایرج طهماسب با بازداشت دختران معترض را مصداق بارز شکنجه دانست 
نرخ دلار در بازار آزاد تهران به بالاترین سطح در سه هفته گذشته رسید 
  رادیو فارسی بی‌بی‌سی تعطیل شد
رکورد بدترین اکران نوروزی تاریخ سینمای ایران شکست؛ ۱۴۹ هزار تماشاگر برای پرمخاطب‌ترین فیلم 
 استقبال کرملین از ابتکار دانمارک در دعوت از نورد استریم برای بیرون کشیدن شی ناشناس از دریا 
  سردبیر فایننشنال‌تایمز: اولین چیزی که در تهران به چشم می‌آید زنانی هستند که حجاب ندارند
چراغ سبز آمریکا دست عراق را در پرداخت میلیون‌ها دلار به تهران باز می‌گذارد