تحصن دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه: ایجاد فضای باز سیاسی، تکریم دانشجویان + عکس

چند صد تن از دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه در اعتراض به عملکرد ریاست دانشگاه و فضای امنیتی حاکم  روز یکشنبه ۷ مهر ۹۲ در حیاط دانشگاه صنعتی ارومیه تحصن کردند.

 به گزارش دانشجونیوز، در این اجتماع که تعداد زیادی از دانشجویان در آن شرکت کرده بودند، شرکت کنندگان به بیان مطالبات خود پرداختند.

عمده ی  مطالبات دانشجویان در این تجمع در ادامه آمده است:

- احیای انجمن های علمی که به بهانه های واهی حتی اجازه فعالیت به این تشکل های علمی نیز داده نمیشد. از ۱۱ انجمن ۹ انجمن منحل اعملام شد.

- ایجاد فضای باز سیاسی و امنیتی نکردن دانشگاه به بهانه اسلامی سازی( این دانشگاه یک انجمن هم ندارد)

- اجازه دادن به فعالیت نشریات دانشجویی (این دانشگاه یک نشریه آن هم متعلق به بسیج دارد. در حالی که هر ترم نزدیک ۲۰ درخواست نشریه داده می شود)

- تکریم دانشجویان از طرف مسئولین و مسایل صنفی دانشگاه از جمله جداسازی امر آموزش و خوابگاه ( در این دانشگاه اگر دانشجویی بدهی خوابگاه را پرداخت نکند اجازه انتخاب واحد ندارد)

گفتنی است ۷ سال از تاسیس دانشگاه صنعتی ارومیه می گذرد که تا کنون ریاست این دانشگاه بر عهده دکتر میرزایی می باشد.

وی که در سوابق خود حمایت از جریان احمدی نژاد را در انتخابات ۸۸ به همراه دارد اکنون و پس از ۷ سال با امنیتی کردن فضای دانشگاه صنعتی و فشار بر فعالین دانشجویی سعی در کنترل امور دانشگاه دارد.

در حالیکه در این تحصن نیرو های حراست با لباس فرم در بین دانشجویان حضور داشتند، در اواسط تحصن دانشجویان با شعار «میرزایی استعفا استعفا» خواستار برکناری رئیس دانشگاه از سمت خود شدند.

گزارش ها حاکی از آن است که در همین راستا کمپینی برای درخواست عزل ایشان از این سمت در حال شکل گیریست.





 

[کد مطلب: 67364] [تاريخ انتشار: هشتم مهر ۱۳۹۲ برابر با سی ام سپتامبر ۲۰۱۳] [ نسخه مناسب چاپ ]
تقسيم با ديگران:

نظرات جديد پذيرفته نمی شود.
نظرات خوانندگان
ساير مطالب اين بخش
پربازديدهای اين بخش
 در صدا و سیما چه خبر است؟
  امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران، در خودروی خود منتظر بود لاوروف از او استقبال کند، اما لاوروف آنجا از او استقبال نکرد
نرخ دلار در بازار آزاد تهران به بالاترین سطح در سه هفته گذشته رسید 
 زوزه های امام جمعه لاهیجان: شهر داره سقوط میکنه!
 طرح تابلوهای شهری در اصفهان در رابطه با حجاب
 هیچ حگومتی نمی توانست مانند این رژیم چهره واقعی اسلام را به مردم نشان دهد
 کاریکاتور/  حجاب اجباری بر سر فرشته عدالت
پیام نوروزی حمیرا: امیدوارم سال ١۴٠٢ این رژیم ظالم به پایان برسد.
  بطری‌ آب معدنی در بازجویی‌ها
 مقاومت چند زن در بروجرد مقابل آمر به معروف
 از چه راهی به‌جز بمباران می‌توان مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شد؟ 
 لشکر سایبری جمهوری اسلامی، مجری ترور مجازی مخالفان نظام