گزارش ویژه سازمان بازرسی درباره معدن انگوران : معدنی که قیمت آن 1000 میلیارد تومان بود به 187 میلیارد فروخته شد


مهر: کمیسیون ویژه نظارت و پیگیری اجرای سیاستهای کلی اصل 44 مجلس با بررسی زوایای پیدا و پنهان واگذاری معدن انگوران، اعلام کرد براساس گزارش سازمان بازرسی و دیوان محاسبات، معدن انگوران نه 150 میلیارد تومان بلکه 1000 میلیارد تومان می ارزد.

گزارشی در مورد معدن انگوران :
- معدن انگوران: با عنایت به اینکه مقرر گردیده بود معدن انگوران در سال 86 به فروش برسد، شرکت‌ توسعه سرب و روی انگوران «سهامی عام» تشکیل و مقرر می گردد، واگذاری معادن به این شرکت یک واحد 100 هزار تنی تولید سرب و روی در زنجان احداث گردد.

پس از تصویب قانون اجرای سیاست‌های اصل 44به مجلس، مقرر می گردد که معدن انگوران در سال 87 از طریق مزایده واگذار شود که پس از حدود یک سال وزارت صنایع مزایده را اعلام و نهایتاً شرکت توسعه سرب و روی انگوران را با قیمت حدود 187 میلیارد تومان برنده مزایده اعلام می نماید.

پس از اعلام رسمی برنده مزایده، سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات قیمت پایه مزایده (حدود 150 میلیارد تومان) را منطقی ندانسته و اعلام می نماید ارزش واقعی معدن بسیار بیشتر از این (حدود هزار میلیارد تومان) می باشد.

در این رابطه جلسات متعدد کارشناسی همچنین با وزیر محترم صنایع و معادن تشکیل که وزیر صنایع و معادن تنها راه حل را واگذاری بهره برداری معدن به شرکت فوق‌الذکر دانسته و اعتقاد دارند با استناد به مصوبه دولت در سفر اول استانی فعلا بهره برداری معدن به شرکت مذکور واگذار گردد و بحث فروش را به زمان دیگری بعد از بررسی گزارش سازمان بازرسی و دیوان محاسبات موکول نماید و در حال حاضر پیگیر اخذ مجوز از دولت باشند. ضمناً اطلاعات تکمیلی از کارشناسان مربوطه کمیسیون ویژه نظارت و اجرای اصل 44 خواهد رسید. در گزارش های بعدی به این مبحث خواهد پرداخت.

[کد مطلب: 9483] [تاريخ انتشار: بيست و ششم آبان ۱۳۸۸ برابر با هفدهم نوامبر ۲۰۰۹] [ نسخه مناسب چاپ ]
تقسيم با ديگران:

در زمینه‌ی انتشار نظرات کاربران گرامی رعایت چند مورد ضروری است
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
  • «پيک ايران» مجاز به ویرایش ادبی نظرات کاربران است
  • مطالبی که حاوی کلمات رکيک، غير اخلاقی و يا توهين به ديگران باشد منتشر نميشوند
  • نظراتی که پیرامون این خبر نباشد منتشر نمیشود
  • نطرات حاوی لينک منتشر نميشوند
نام: (الزاميست)
نظرات شما (حداکثر تعداد حروف با احتساب فاصله بين حروف 1000 حرف ميباشد):

Captcha
اعدادی را که در تصویر بالا می بینید (بدون فاصله گذاشتن میان آنها) در باکس زير وارد کنید و سپس دکمه ارسال را کليک کنيد
نظرات خوانندگان
نوشته شده در تاريخ بيست و هفتم آبان ۱۳۸۸ برابر با هجدهم نوامبر ۲۰۰۹ ، 00:47:08 توسط بچه محل
رئیس سازمان بازرسی اخوند مصطفی پورمحمدی است. یکی از 3 دژخیم هیئت موسوم به سه نفره در زمان کشتار زندانیان سیاسی سال 67. این بگیر بگیر ها برای اینست که حق حساب خودشون رابگیرند. ازاین معاملات کثیف همیشه در جمهوری اسلامی انجام میشود. مثلاً به بهانه خصوصی سازی کارخانه ای راکه 100میلیارد فقط زمین و اماکن آن ارزش دارد به قیمت 20 میلیارد به اعوان و انصار خود میفروشندو کارشان هم به ظاهر قانونی واز طریق مزایده بوده! سپس کارگران را اخراج کرده و زمین هارا به فروش میرسانند. یکی از دلایل نابودی صنایع و بیکاری کارگران همین است.
نوشته شده در تاريخ بيست و ششم آبان ۱۳۸۸ برابر با هفدهم نوامبر ۲۰۰۹ ، 11:11:35 توسط اميدوار
روزى كه ملت حق خودش را از حلقوم اينها بيرون بكشد نزديك است٠
ساير مطالب اين بخش
پربازديدهای اين بخش
 آگهی فروش یک خانه در لواسان: برابری و عدالت علی را میتوانید در این آگهی ببینید
 اینجا تهران است؛مسیر باغ فردوس تا تجریش
 تصاویری از انتقال سلاح سنگین طالبان به مرز ایران و افغانستان
اعتراض مدل ایرانی-آمریکایی به اعدام در ایران روی فرش قرمز کن 
  چگونه محاسبات جمهوری اسلامی دربارۀ طالبان غلط از آب درآمد؟
 زنان چینی در اصفهان بدون هیچ مشکلی بدون حجاب میگردند
  آقای جبلی از دو برادر پناهنده‌تان چه خبر؟ آنها لگد نزدند؟ 
  «حرکت کاروان نظامی طالبان» به سمت مرز اسلام قلعه
سرهنگ‌ رضا شیراوژن می‌گوید «مشکل خاصی» گزارش نشده
 چاقوکشی در دانشگاه کرمان و انفعال ماموران حراست در هنگام حادثه 
 چانه زنی طالبان با مهندسان ایرانی در مورد ۲/۵ سانتیمتر خاک افغانستان
  ضرب و شتم خبرنگار ایلنا توسط محافظان  حسن خمینی
 ترکیه تا امروز چند کارخانه داروسازی ایران را به کشور خود منتقل کرده است